Crezi in suflete pereche?

Te-ai gandit vreodata la iubirea vesinca, neconditionata? Este ceva ce cu totii ne dorim, ceva ce cu totii cautam. Privindu-i pe bunici mei imi dau seama ca iubirea nu are varsta, nu are nevoie de cuvinte pentru a avea un glas, nu are nevoie de lucruri materiale. Viata nu le-a oferit totul pe tava, insa au stiut impreuna sa isi croiasca un viitor frumos in doi si sa primeasca fericirea in casa lor cu sufletele deschise.

Am invatat de la bunicii mei ceea ce inseamna respectul fata de partenerul de langa tine, ce inseamna sa fii corect, cinstit si cum sa lupti intotdeuna pentru ceea ce iti doresti. Bunicul meu a muncit o viata intreaga, munceste si acum, uneori ma surprinde ca, la varsta lui e mai ager chiar si decat mine. Un lucru pe care l-am prins de la el este ca spirtul si atitudinea ta fata de o anumita problema conteaza mai mult decat problema in sine. Mereu mi-a spus sa las teama deoparte si sa ma avant “cu toate panzele sus” spre necunoscut. Asa a facut si el, inca o face, zi de zi. Privindu-i imi dau seama ca iubirea se masoara in bunatate, respect, sacrificiu pentru binele celuilalt, in fapte ce vorbesc mai mult decat niste simple cuvinte. Si da, esti norocoasa daca gasesti acea persoana care te va iubi exact asa cum esti, asa cum o fac parintii si bunicii tai.

Stiu, nu e usor sa il convingi pe cupidon sa arunce si spre tine o sageata si sa te ghideze spre sufletul pereche. Nu e usor sa dai nas in nas cu “printul tau” mai ales daca esti intr-o cautare disperata de a-l gasi. Lucrurile nu se intampla mereu cand ne dorim noi se intample, dar stiu sigur ca se intampla exact la momentul potrivit. Poate ca momentul tau potrivit intarzie un pic, dar il vei avea. Poate ca intarzierea asta va face lucrurile si mai intense si mai frumoase, iar atunci cand va fi sa dai nas in nas cu iubirea adevarata vei fi in al noualea cer. Ai face bine sa fii pregatita pentru ca nu stii exact momentul in care iti va veni randul. Iubirea te ia prin surprindere, asta e magia si frumusetea ei. Sufletul tau pereche e pe acolo pe undeva si astepta cu nerbadrare sa te intalneasca, asa ca ai grija sa nu treci pe langa el si sa nu il observi doar pentru ca ai avut o zi proasta.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *