Cu aspiratoarele robot curatenie e mai rapida si mai putin solicitanta

O casa curata este o casa mult mai sigura pentru locatarii ei. Cu cat reusim sa facem curatenie mai des, cu atat ne vom feri mai usor de acarieni, de bacterii si microbi, nu vom mai avea mirosuri neplacute in casa si atmosfera va fi mai placuta. Timpul este foarte important pentru noi astazi, omul modern nu mai este dispus sa piarda timp cu activitati banale, mai ales ca timpul personal este din ce in ce mai limitat.

In loc sa aspiram cu un aspirator normal si sa pierdem ore bune cu o curatenie exemplara putem foarte bine sa alegem o varianta mult mai simpla, cea a folosirii unor aspiratoare robot de calitate, de la firme de top, cu functii speciale si autonomie de pana la trei ore.

Noile aspiratoare automatizate pot termina treaba in doar cateva zeci de minute, au si mopuri si sisteme de curatare avansata, motoare puternice, accesorii si perii speciale pentru o curatenie perfecta chiar si in zonele cele mai greu accesibile. Aspiratoarele robot functioneaza cu acumulatori rezistenti, cand isi termina treaba se reintorc la baza de incarcare, au senzori care le permit orientarea in functie de obiectele din jur si de „geografia” camerelor. In plus la multe modele de aspiratoare, de gasit si pe site-ul Roboutique, putem intalni si sisteme de detectare a murdariei cu senzori acustici si optici, sisteme care permit cresterea puterii de aspirare cand e necesar, dar si perii rotative sau mopuri inteligente pentru o curatenie generala totala fara efort.

Filtrele HEPA gasite la toate aceste aspiratoare robot capteaza praful si murdaria in proportie de 99%, murdaria poate fi descompusa inainte de aspirare, robotii pot curata doar in zonele indicate beneficiind de o programare manuala anterioara. Pe langa toate acestea aspiratoarele din oferta Roboutique pot anunta automat utilizatorii cand se aduna prea multa murdarie si praf in zona colectoare, au nevoie de intretinere minima si pot functiona fara probleme ani la randul.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *