Domeniul juridic – cum sa gasesti un avocat bun

avocatiFoarte multi au impresia ca poti avea nevoie un avocat doar atunci cand ti se intampla ceva foarte grav, cand ai probleme cu legea sau alte situatii neplacute ce tin de domeniul juridic. Parerea mea este ca acest lucru il pot crede doar cei care nu prea au avut oportunitati sa apeleze la un avocat, deoarece domeniul de activitate a acestuia este mult mai larg.

Uneori, cred ca avocatul este cel care face legatura intre complexul sistem juridic si noi, cetatenii simpli, deoarece, de sine statator sa intelegi legi si sa le cunosti toate aspectele, modificarile si completarile, mi se pare imposibil. Tocmai de aceea eu cred ca un avocat bun este un profesionist pe care trebuie sa-l tii aproape si cu care nu trebuie sa pierzi contactul, deoarece este omul prin care poti intelege mai bine sistemul administrativ si judiciar in care traiesti, pentru ca, fara indoiala, vor aparea inca multe semne de intrebare si multe chestiuni juridice dificile, care fara un avocat par imposibile de inteles si de rezolvat.

Cum gasesti un avocat bun? Aceasta este o intrebare pe care mi-am pus-o si eu la un moment dat, cand eram blocat in sistemul administratiei cu niste acte, la care nu mai putea sa le dau de capat si mi se parea ca las toata problema asa, in aer si renunt la ea. Atunci ma intrebam cum as putea sa gasesc un avocat insistent si perseverent care ar putea sa se ocupe de problema mea. Deoarece nu cunosteam niciunul, am fost nevoit sa caut in mediul online, sa vad ce cabinete de avocatura gasesc in orasul meu si care sunt cele mai bine cotate. Am cautat sa vad opiniile clientilor acelor avocati si am, ales, un cabinet care se bucura de un feedback foarte bun din partea acestora. Vreau sa spun ca nu am dat gres, colaborez deja de un an cu acel avocat si sunt foarte multumit de serviciile lui.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *