O plimbare pe hoverboard este cea mai buna modalitate de a incepe un weekend perfect

In fiecare weekend sau atunci cand avem timp liber este bine sa stam cat mai departe de monitoare si de telefoane, sa ne distram in natura alaturi de prieteni si de familie. Distractia in aer liber poate imbraca o multime de forme, de la intreceri si jocuri de echipa pana la plimbari lungi si alergari, mers cu bicicleta. In vremurile moderne distractia a capatat noi dimensiuni odata cu aparatia hoverboard-ului. Hoverboard-ul este un gadget de ultima generatie, o platforma pe doua roti care permite deplasarea pe distante mari intr-un timp foarte scurt.

Cu viteze mari si motoare puternice hoverboard-urile au autonomie mare, o incarcare de doar doua ore le asigura deplasarea pe distante de pana la 20km, au Bluetooth si Wireless, giroscop, senzori de tot felul si iluminare LED. Cei care vor sa porneasca in aventura prin jungla urbana au la dispozitie o gama larga de hoverboard-uri electrice, disponibile si la MonkeyBoard.ro la preturi bune, controlul lor este foarte simplu, printr-o telecomanda wireless. In functie de buget si de ce isi doreste fiecare de la noul lui gadget se poate opta pentru hoverboard-uri hummer, de 6.5 inch, de 10 inch, rotile sunt din cauciuc de calitate cu aderenta buna pe orice tip de teren.

Suprafetele cu aderenta mare sunt prezente si la nivelul talpilor, luminile permit deplasarea si pe timp de noapte. Cu noile tipuri de hoverboard-uri distractia atinge cote maxime, puteti sa va aventurati chiar si in zone unde terenul e in panta, materialele din care sunt construite hoverboard-urile sunt rezistente la praf si apa si foarte simplu de intretinut. Orice ati alege din gama larga de hoverboard-uri electrice de pe MonkeyBoard.ro veti avea parte de adrenalina si de plimbari placute in tandem sau de unul singur, puteti face diverse trucuri pe doua roti pentru a impresiona prietenii si a va distra cum stiti mai bine. Livrarea lor este gratuita, comenzile ajung rapid, consultantii firmelor care vand hoverboard-uri va pot oferi oricand toate informatiile necesare pentru a cumpara un hoverboard potrivit nevoilor dvs.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *