Piesele auto din dezmembrari

piese-autoO categorie foarte populara si cautata de piese auto este la acest moment cea a pieselor auto din dezmembrari. Din ce in ce mai multe service-uri auto, ateliere de dezmembrari auto si mai ales magazine online comercializeaza astazi nu numai piese auto noi, originale si piese auto second hand, ci si piese auto din dezmembrari.

Acest tip de piese auto este foarte popular in primul rand datorita pretului foarte avantajos dar si datorita faptului ca vorbim despre piese originale. In conditiile in care piesele auto originale noi sunt foarte scumpe, mai ales daca este vorba despre piese importante, varianta pieselor din dezmembrari castiga tot mai mult teren. Atentie intotdeauna cand cumparati piese din dezmembrari sa fie in stare buna, nu uzate excesiv si mai ales nu stricate.
Pretul pentru piese auto provenite din dezmembrari variaza in functie de tipul de piesa despre care vorbim, daca este vorba despre piese nu foarte cautate si care se strica mai greu si deci care nu necesita schimbare frecventa, pretul lor va fi foarte mic, mai mic de jumatate din pretul produsului original. Daca insa vorbim despre piese care se strica foarte repede si care au cautare pe piata second hand, pretul acestora va fi mai ridicat, pentru ca exista cerere permanenta.

Daca pentru unele componente, varianta cu piese provenite din dezmembrari este un compromis acceptabil in primul rand datorita pretului, pentru elementele de caroserie achizitionarea de piese din dezmembrari este uneori recomandabila. Potrivirea de culoare va fi intotdeauna mai buna cu elemente de caroserie de la o masina uzata mai degraba decat cu elemente noi de caroserie, unde culoarea nu va coincide niciodata. O usa noua va iesi intotdeauna in evidenta atunci cand se va monta pe o masina care a avut nevoie de interventie in urma unui accident, pe cand cu o usa de la o masina dezmembrata, aveti sanse mai multe ca potrivirea de culoare sa fie aproape de perfectiune.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *