Pop rocks

pop-rocks„Pop rocks” au determinat aparitia unor legende urbane si au creat panica in masa. Bomboanele care fierb in gura Pop Rocks au fost inventate in 1956 de General Foods si cercetatorul William A. Mitchell. Vandute pentru 15 centi pachetul in anii 1970, bomboanele aveau arome de portocala, strugure, cireasa.

Aceste bomboane erau niste bucatele micute, cristalizate de zahar care aveau buzunarase de aer carbonat care bubuiau odata ce intrau in contact cu saliva. Acest sunet a dus la aparitia unei legende urbane. In 1979, erau zvonuri care spuneau ca un copil ar fi explodat dupa ce mancase prea multe bomboane cu suc acidulat. Compania producatoare a pus la dispozitia celor interesati si un numar de telefon la care sunau parintii si cereau detalii despre productie. In 1983, bomboanele au disparut de pe rafturile magazinelor.

Au revenit dupa ceva timp si si-au castigat popularitatea de altadata. Singurul lucru pe care il pot face bombonelele care explodeaza si sucul acidulat este sa va creeze o indigestie urata si atat.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *