Sticla printata este usor de integrat si de folosit in orice constructie

Versatilitatea oferita si gama diversa de aplicatii posibile au pozitionat sticla ca material de constructii in topul solutiilor preferate pentru amenajari interioare si exterioare. Sticla este simplu de prelucrat, se fixeaza rapid, compartimentarile, acolo unde e necesar asa ceva, se pot face rapid, fara prea mare efort. In arhitectura moderna se foloseste sticla prelucrata securizata, cu aspect estetic deosebit si modalitati infinite de personalizare. Un tip aparte de sticla utilizata adesea in constructiile moderne este sticla printata. In aeroporturi, centre comerciale, cladiri de birouri vom gasi pereti sau placi din acest material, cu rezistenta mare la socuri si la zgarieturi.

La printarea sticlei se folosesc cerneluri ceramice, se pot reproduce pe sticla orice fel de imagini, modele originale, forme, rezolutiile sunt foarte bune, iar punerea in opera nu afecteaza calitatea printarii. Sticla printata poate fi folosita in cladirile de birouri, la delimitarea spatiului, asigurand intimitatea necesara, in casa proprie, in baie, in bucatarie, pentru un aspect elegant si cat mai interesant. La un moment dat sticla printata poate inlocui faianta, se curata mai usor, este mai simplu de intretinut pe termen lung. Foloisita pe scara larga in constructii sticla din aceasta categorie este rezistenta la actiunea acizilor, la schimbarile de temperatura si nu se deterioreaza la contactul cu razele UV. Rezistenta la apa si abraziune, lipsa patarii sau a coroziunii sunt alte calitati pe care sticla le are si le poate oferi celor care aleg sa o foloseasca pentru orice aplicatii.

Cu sticla printata este mai usor sa pui in valoare si sa realizezi structuri rezistente si cu un aspect estetic deosebit, in caz de spargere sticlele printate nu ranesc, apar doar bucatele mici inofensive, izolarea fonica este excelenta, la fel si cea termica, indiferent de tipul constructiei. Personalizarea la cerere este foarte simpla, se pot imprima orice fotografii sau modele, cerneala speciala si culorile vii asigurand un aspect placut sticlei integrate in constructii.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *