Viata e complexa si are multe aspecte

Viata noastra e uneori prea complicata ca sa intelegem ca trebuie sa ne bucuram de ea. Niciodata nu am stiut sa ma bucur de momentul trait la un moment dat. Se poate ca de cele mai multe ori sa-mi fi complicat singura viata, o viata pe care Dumnezeu mi-a dat-o fara sa I-o cer.

M-a trimis intr-o familie de oameni simpli, cu priviri blande, si cuvinte dulci, care sa imi arate drumul in viata. Doar ca ea, viata, mereu mi-a zambit din umbra, iar eu credeam ca vrea sa ma complice de tot, sa nu ma bucur de nimic cate zile voi avea. Si nu m-am stiut bucura multa vreme, nu am stiu sa zambesc, si poate nici acuma nu stiu sa fiu asa cum ar trebui, dar… invat. Invat sa ma schimb, sa nu mai fiu trista, si sa ma bucr de clipa de azi, fiindca maine poate nu voi mai fi. Regret doar ca nu stiu sa-mi pretuiesc viata la adevarat ei valoare! Mereu ma lamentez de ceva. Ar trebui sa incetez.

Dar viata asa cum e ea, mi-a daruit cum spuneam, o familie plina de iubire, o binecuvantare mica, si scumpa, si cativa prieteni adevarati pe care nu am sa ezit sa-i ajut vreodata, la fel cum ei nu au ezitat sa ma ajute pe mine, pe noi. Asa ca apreciati viata, asa cum e ea, buna, grea, complicata, intortocheata. Azi e prima zi din noua mea viata!

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *